28.6.2011

Homemade "BLT" burgers


Eilen päätettiin Jonaksen kaa tehä kotitekoisia "BLT" tapaisia burgereita ja täytyy kyl sanoo et onnistuttiin täydellisesti! Voin oikeesti suositella lämpimästi tätä omaa reseptiä teille sillä se täyttää vatsan kunnolla :) Tässä tuleeki sit resepti.


Igår bestämde jag och Jonas för att göra egengjorda "BLT" liknande hamburgare och måste erkänna att vi lyckades totalt! Kan verkligen rekommendera vårt recept till er eftersom den verkligen får magen bli mätt :) Här har ni receptet.


Homemade "BLT" burgers 
by Annathin and Jonasito



100% taikaruis paahtoleipää - 100% taikaruis toast
Valkosipulia - Vitlök
Naudan paistijauhelihaa - Stekt nötkött
Sipulia - Lök
Suolaa ja pippurisekoitusta - Salt och pepparmix
Cheddarjuustoviipaleita - Cheddarostskivor
Salaatinlehtiä - Salladsblad
Tomaatteja - Tomater
Valkosipulimajoneesia - Vitlöksmajonäs
Kananmunia - Ägg
Pekonia - Bacon

Tee jauhelihapihvitaikina naudan jauhelihasta ja lisää 1 kananmuna ja puolikas sipuli 400g jauhelihaa kohden, suolaa ja pippurisekoitusta maun mukaan ja sekoita kaikki keskenään. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista pannussa. Paista toisessa paistinpannussa pekonia kunnes pekoni on rapeaa. Pihvien kypsyessä tee toisesta  sipulin puolikkaasta sipulirenkaita joita paistat pannussa. Viipaloi tomaatit, pese salaatti ja odota pekonin valmistumista. Kun pekoni on valmis, siirrä ne lautaselle ja pistä paahtoleivät ja valkosipulit paistinpannuun ja paista leipiä kunnes ne saavat ruskean pinnan. Kun pihvit ovat kypsiä kaikki onkin jo valmista. Paahtoleipä alle, vähän majoneesiä, pihvi, cheddarjuusto, salaatti, tomaatti ja vielä hieman majoneesia ja voilá hyvää ruokahalua!

Gör köttfärsbiffsmeten av nötkött, tillsätt 1 ägg och en halv lök per 400g nötkött, salt och pepparmix enligt smak och blanda allt ihop. Forma biffar och stek dem i en stekpanna. Stek baconen i en annan stekpanna tills det blir helt knaprigt. Under tiden när biffarna håller på och steks, gör lökringar av den andra lökhalvan och stek i pannan. Skiva tomaterna, tvätta salladsbladen och vänta att baconen blir färdigt. När baconen är knaprigt flytta dem över på en tallrik och släng i toasten och vitlöken och stek dem tills toasten fått en brun yta. När biffarna är klara är allting färdigt. Först toasten, under lite majonäs, biffen, cheddarosten, salladen, tomaten, lite till majonäs och voilá smaklig måltid!


1 kommentti

  1. Tuli vähän nälkä! Veikkaan että meidän perheessä uppoais aika nopeaa tuollaiset annokset :D

    VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)